2020-01-01

BOLT promo kodai pirmai ir kitoms kelionėms 🚖 | Patarimai kaip sutaupyti, naudojantis jų paslaugomis

Jei dar nesi naudojęs/-usi Bolt, kviečiu pasinaudoti pirmos kelionės 4€ nuolaida. Norint ją gauti, tereikia paspausti šią nuorodą - https://invite.bolt.eu/EMU3S ir registruojantis įvesti šį kodą: EMU3S. Šis Bolt nuolaidos kodas suteiks vienkartinę 4€ nuolaidą pirmai tavo kelionei. Taip pat vienu metu buvo veikiantys šie Bolt promo kodai ne pirmai kelionei. Gali pamėginti išbandyti juos. Kadangi visus jau esu panaudojęs, negaliu patikrinti, kurie veikia, o kurie ne:

taxify promo kodai

Bolt promo kodai

EMU3S - 4€ nuolaida 1 kelionei
LFF1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
ALUTIS1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
OZAS1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
LT3 - 3€ nuolaida 1 kelionei
KINONAKTIS - 13€ nuolaida 1 kelionei
LT3EURX3 - 3€ nuolaida 3 kelionėms
LT2X3EUR - 2€ nuolaida 3 kelionėms
LT2x3 - 2€ nuolaida 3 kelionėms
LIETUVA2 - 2€ nuolaida 1 kelionei
KLP2 - 2€ nuolaida 1 kelionei
PVN1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
PUSKU5 - 5€ nuolaida 1 kelionei
3X3LT - 3€ nuolaida 3 kelionėms
LTCASHLESS - 3€ nuolaida 1 kelionei
SVEIKINAKAUNAS - 2€ nuolaida kelionei
LAISVESP4 - 2€ nuolaida 2 kelionėms
WINTER4 - 2€ nuolaida 1 kelionei
MAHILA1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
Flashback1 - 1€ nuolaida 1 kelionei
JAMAM6 - 2€ nuolaida 3 kelionėms
RINKIMAI2 - 1€ nuolaida 1 kelionei

Jei gali, po registracijos parašyk, kurie Bolt promo kodai veikia, o kurie jau nebe. Be to, komentaruose kviečiu pasidalinti ir kitais tau žinomais bolt kodais, kad nuolaida pasinaudoti galėtų ir kiti!

Kodėl naudoju Bolt?

Bolt nuolaidos kodas

Bolt yra populiariausių Lietuvoje programėlių dešimtuke tiek Apple App Store, tiek Google Play parduotuvėje. Ši pavežėjimo platforma bent jau man yra žymiai patogesnė nei įprastas Taxi dėl kelių priežasčių.
  • Nereikia grynųjų pinigų. Po kelionės tiesiog nuskaitomi pinigai iš tavo banko kortelės. Nereikia gaišti laiko krapštant centus ir laukiant gražos.
  • Žymiai skaidresnė kainodara. Kelionės kainą sužinai dar prieš įlipdamas į automobilį. Pvz.: piko metu, Bolt kelionės kaina bus didesnė ir tai matysi realiu laiku programėlėje. Kelionės kaina nepasikeis nei nuo sugaišto laiko nei nuo kitų aplinkybių. Todėl galėsi būti tikras/-a, kad tikslą pasieksi būtent už tą sumą, kuri buvo nurodyta iš pat pradžių.
  • Pigiau nei Uber. Faktas, kad Uber teikia aukštensės kokybės paslaugas (prabangesni automobiliai, griežtesnė vairuotojų atranka), tačiau už tai atitinkamai reikia sumokėti. Tuo tarpu Bolt išlieka viena pigiausių pavežėjimo platformų. Beje, dar nei karto neteko važiuoti su prastu vairuotoju.
  • Galima gauti nemokamų kelionių. Kaip jau ir supratai, registruodamasis/-i per šią nuorodą, 6€ nuolaidą gausi ne tik tu, bet ir aš. Užsiregistravęs/-usi, galėsi ir pats/-i kviesti draugus bei suteikti jiems ir sau nemokamų kelionių.
  • Bolt promo kodai ir nuolaidos. Bolt dažnai pasidalina įvairiais nuolaidos kodais. Kartais tai būna vienkartinis kodas specifinei klientų grupei, atsiunčiamas į el.paštą (nepamiršk karts nuo karto patikrinti spam folder'io!). Tačiau paskutiniu metu jie taiko 20% arba 30% nuolaidas ir be kodų.

Bolt trūkumai

Galima daug kalbėti apie šios paslaugos privalumus. Be aukščiau išvardintų turbūt dar būtų galima paminėti ekonomiškumą, palyginus su nuosavu automobiliu. Jei automobilio praktiškai nenaudojate ir neturite teisių, bet kartais reikia nuvažiuoti greit ir patogiai, Bolt yra puikus pasirinkimas. Vis dėlto, noriu paminėti ir keletą šios paslaugos trūkumų:
  • Gali tapti priklausomas. Kaip ir CityBee, taip ir šis apps'as bent jau man sukelia priklausomybę. Galbūt skamba juokingai, bet kai mėnesio gale išlaidų sąraše pamatai 50€ sumą išleistą būtent Bolt'ui, pasidaro nebe taip jau ir juokinga. Kai įpranti net ir menkiausią atstumą (kurį iki tol kažkaip be vargo įveikdavai pėščiomis ar viešuoju transportu), važiuoti su Bolt, pradedi tingėti eiti, o autobuse pradeda viskas smirdėti. Kaip sakoma, prie gero įprantama. Todėl dabar Bolt naudoju tik tada, kai labai reikia: vėlu ir autobusai nevažiuoja, o pėščiomis pareiti per toli.
  • Paslauga neišvengiamai brangs. Kaip ir visa kita, kas susiję su transportu, ateityje neišvengiamai tik brangs. Automobilių taršos mokestis įsigalioja nuo 2020 metų ir jis tikrai nemažės. Konkurentų greitu metu šiam žaidėjui irgi nesimato. Todėl jei nusprendėte naudotis šia paslauga, būkite pasiruošę ateityje mokėti už ją vis didesnę kainą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą