2020-01-01

Monese kortelė nemokamai + €20 į jūsų sąskaitą 💶


Monese ir Revolut yra šiuolaikiniai bankai, teikiantys pinigų pervedimo bei kitas paslaugas išskirtinai tik per mobiliuosius įrenginius. Verta pabrėžti, kad abu šie verslai yra bankai, t.y. gavę bankines licenzijas, o pagrindinė jų funkcija yra debetinė kortelė, leidžianti atlikti mokėjimus daugeliu valiutų. Šiame straipsnyje apžvelgsiu, kuo skiriasi Revolut nuo Monese. Išsiaiškinsiu, kokie yra pagrindiniai vieno ir kito privalumai bei trūkumai. Be to, per šią nuorodą - > Monese kortelė nemokamai, gausi ne tik nemokamą kortelę, bet ir €20 į savo Monese sąskaitą. Registruojantis įvesk kodą: DAUMA738


Taigi, skaityk toliau ir nuspręsk, kuris bankas tau tinka labiau.

Planų ir mokesčių palyginimas. Laimi: Monese 🏆

Monese ir Revolut siūlo įvairias paslaugas. Žinoma, skirtingos paslaugos priskiriamos skirtingiems planams, tačiau abejuose bankuose yra nemokamas planas, kuriuo naudojantis galite siųsti pinigus į užsienį. Monese taiko mažesnius mokesčius bei neturi debeto kortelės pristatymo mokesčio, todėl laimi prieš Revolut.

Bendras aptarnavimas. Laimi: Monese

Abu bankai siūlo debetines korteles, tarptautinius pinigų pervedimus bei platų kitų paslaugų spektrą. Tiek Revolut, tiek Monese turi patogias ir lengvai naudojamas mobilias programėles. Abejose galima sekti savo išlaidas, planuoti finansus ir t.t.
Monese taipogi leidžia lengvai ir greitai atsidaryti Europinę IBAN banko sąskaitą. Registruojantis nereikia pateikti gyvenamosios vietos deklaracijos, be to, nėra tikrinamas tavo kreditingumo reitingas. Monese yra puikus pasirinkimas keliaujantiems ir gyvenantiems Europos Sąjungoje. Revolut gali nuskaityti mokestį už greitus pervedimus arba į kitus bankus, tuo tarpu Monese tokio mokesčio nenuskaičiuos.

Pinigų išgryninimas bankomatuose. Laimi: lygiosios

Abu šie bankai ima vienodą mokestį už išgryninimus bankomate. Pirmi €200 per mėnesį yra nemokami, tačiau virš tos sumos kiekvienas išėmimas apmokestinamas 2%.

Monese kortelė VS Revolut kortelė 

Monese kortelė VS Revolut kortelė. Užsakymas. Laimi: Monese

Revolut ir Monese siūlo debetines korteles. Iš Revolut užsakyta kortelė atsiunčiama per 9 darbo dienas, tuo tarpu iš Monese kortelė gali keliauti nuo 10 iki 14 darbo dienų. Revolut įprastai ima €5.50/£4.99 mokestį už kortelės atsiuntimą, tačiau yra būdų kaip galima kortelę gauti ir nemokamai.

Tarptautiniai pervedimai. Laimi: Monese

Monese taiko žymiai paprastesnius mokesčius už tarptautinius pervedimus nei Revolut. Jie ima fiksuotą 2% mokestį už kiekvieną pervedimą (mažiausias mokestis €2). Tuo tarpu Revolut kainodara kur kas sudėtingesnė ir priklauso nuo valiutos bei sumos, kuri siunčiama. Be to, kaina dar priklauso ir nuo laiko, kuriuo keičiate valiutą. Pvz.: savaitgaliais Revolut valiutos keitimo įkainiai gali būti kur kas brangesni.

Debeto kortelės naudojimas ne ES zonoje. Laimi: Monese

Monese neima mokesčio už pirmus €2000 išleistų per mėnesį ne ES valstybėse. Viršijus šią sumą, taikomas fiksuotas 2% mokestis visai sumai. Tuo tarpu Revolut taiko 0-2% mokestį pirmiems €6000 išleistų per mėnesį ne ES valstybėse. Viršijus šią sumą, imamas fiksuotas 2% mokestis.

Monese kortelė VS Revolut kortelė. Naudojimas. Laimi: Revolut

Kortelės iš šių bankų turi praktiškai identiškus privalumus. Abi yra Mastercard, abi bekontaktės. Abejų bankų kortelių dizainai minimalistiški ir estetiški. Be to, kortelę pametus, labai lengvai galima ją užblokuoti mobiliojoje aplikacijoje. Revolut taip pat galima susikurti virtualias debeto korteles, o Monese šios funkcijos nesuteikia.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą