2020-01-01

CityBee nuolaidos kodas 🚕 | Kaip važiuoti su CityBee nemokamai?

Jei dar nesi važiavęs/-usi su CityBee ir ieškai, kaip tai padaryti nemokamai, kviečiu pasinaudoti pirmos kelionės nuolaidos kodu! Viskas, ką tau reikia padaryti, tai paspausti šią nuorodą - citybee.lt ir per ją atsisiųsti CityBee programėlę. Parsisiuntęs/-usi programėlę į savo telefoną, registruojantis įvesk šį CityBee nuolaidos kodą — PT2QU kuris suteiks tau 5€ nuolaidą pirmai kelionei!


Pats CityBee pradėjau naudoti nuo pat jų pirmųjų dienų Lietuvoje, kai stotelės dar būdavo tik tam tikrose vietose, pagrindiniai automobiliai Fiat 500, o kaina už valandą, atrodo, prasidėjo nuo 2.99LTL. Per tą laiką CityBee tikrai pabrango, kadangi pradėjo siūlyti prabangesnius automobilius, o mašiną gali pasiimti ir palikti praktiškai bet kur miesto ribose. Be to, atsirado ir 1€ parkavimo mokestis oro uostų stovėjimo aikštelėse, ko anksčiau nebuvo.

CityBee nuolaidos kodas pirmam važiavimui

Natūralu, kad automobilių nuomos paslaugos brangs ir toliau įvedus naujus automobilių taršos mokesčius, todėl CityBee nuolaidos kodas tau tikrai pagelbės nors tam kartui.

>>>> PT2QU<<<<

CityBee trūkumai arba kodėl CityBee naudoju atsakingai?

Tiesą sakant, šiandien CityBee stengiuosi naudoti tik ypatingais atvejais, kadangi pastebėjau, jog nuo jo išsivysto savotiška priklausomybė. Nuosavo automobilio neturiu, todėl vienu metu net ir labai trumpą atstumą buvau įpratęs važiuoti su CityBee. Tik mėnesio gale pamatęs 50-60€ sąskaitą vien šiai paslaugai supratau, kad laikas sustoti. Juk iki to laiko kažkaip sugebėdavau nusigauti iš taško A į tašką B ir be automobilio.

Be to, man ganėtinai aktualus ir ekologijos klausimas. Ar tikrai iki parduotuvės, esančios kad ir už 2 km, man būtinai reikia nuvažiuoti? Bent jau Vilniuje, net ir ne piko metu vis tiek tenka pastovėti bent minutę kitą mini kamštyje ar prie šviesoforo. Dar liūdnesnis vaizdas ryte, kai matau nusidriekusias automobilių eiles, kuriose dažniausiai sėdi 1-2 žmonės. O apie piko valandas Vilniuje geriau net nekalbėti. Nuoširdus patarimas: tarp 16 ir 18 valandos CityBee geriau net neimk.

Ir galiausiai, jeigu kažkokį atstumą galiu įveikti pėsčiomis ar dviračiu, tikrai geriau jį taip ir įveiksiu dėl savo sveikatos. Nes pradėjęs naudoti CityBee pastebėjau, kad mažiau nueinu ar nuvažiuoju dviračiu. Gal ir sutaupau kažkiek laiko, tačiau kieno sąskaita?

CityBee privalumai

Žinoma, be visų aukščiau išvardintų dalykų, ši paslauga tikrai turi daugybę privalumų.
  • Mobilumas. CityBee gali rasti ir palikti praktiškai bet kur miesto ribose. Automobilių jie turi daug ir jų tik daugės. Miegamuosiuose rajonuose užtenka išeiti iš savo laiptinės ir jau gali naudotis jų paslaugomis.
  • Kaina. Nors čia galima pasiginčyti, tačiau jeigu automobilis tau nėra pagrindinė susisiekimo priemonė (pvz.: negyveni užmiestyje) ir naudoji jį tik išskirtiniais atvejais, CityBee vienareikšmiškai yra pigiau nei naudoti savo automobilį. Žinoma, kad į kainą viskas įskaičiuota, bet jei palyginsi tai, kiek išleidi mašinos išlaikymui, kurui, remontui bei kitoms išlaidoms per metus vien tik tam, kad nuvažiuotum po kelis šimtus km per mėnesį, pamatysi, jog tokia paslauga padeda sutaupyti.
  • Krovininiai automobiliai. Man turbūt tai pati aktualiausia jų teikiama paslauga, kadangi dažnai tenka pervežti įvairius didelius krovinius. Jeigu gerai atsimenu, FIAT mikroautobuso valandos nuomos kaina 8.9€. Paskutinį kart kai užsakinėjau perkraustymo paslaugas, vien už pervežimą mokėjau 15€. Tai nesunku paskaičiuoti, kad jei reikia kraustytis, su CityBee tą padaryti galima dvigubai pigiau nei per kraustymo įmonę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą