2020-01-03

Nemokama Revolut kortelė 💳 kaip gauti Revolut kortelę nemokamai?

Revolut yra banko licenziją neseniai gavęs mobilus bankas, kurio visos operacijos atliekamos mobiliojoje programėlėje. Pats Revolut naudoju praktiškai nuo pirmos jų atėjimo į Lietuvą dienos. Nors tai nėra pagrindinė kortelė, kurią naudoju (kasdieniam naudojimui renkuosi TransferWise, kurie siūlo geresnius valiutos keitimo mokesčius), tačiau Lietuvoje Revolut yra vienas populiariausių FinTech'ų. 2019-12-19, Revolut Lietuvoje turėjo 300 000 klientų. Jeigu tu dar neturi Revolut, spausk šią nuorodą >>> Nemokama Revolut kortelė <<< ir gauk Visa kortelę iš Revolut už dyką!

Nemokama Revolut kortelė

Nemokama Revolut kortele

Kas yra Revolut?

Revolut išskirtinai yra skaitmeninis bankas. Tai reiškia, jog juo naudotis galima tik per mobiliąją aplikaciją. Visas klientų aptarnavimas irgi vyksta per programėlę, todėl nenuostabu, jog didžioji dalis Revolut klientų yra jaunesnės kartos atstovai.
Revolut savo veiklą pradėjo 2015 metais, kai pradėjo siūlyti klientams debeto kortelę kelionėms, suteikdami nedidelius valiutos keitimo mokesčius. Šiandien Revolut jau yra oficialus bankas su bankine licenzija.
Tai greičiausiai augantis skaitmeninis bankas siūlantis plačiausią paslaugų spektrą. Nemokama Revolut kortelė šiuo metu rinkoje yra vienas geriausių pasirinkimų tiems, kas daug keliauja.

Revolut privalumai ir trūkumai

Privalumai
  • Multivaliutinė sąskaita
  • Platus paslaugų spektras (kriptovaliutos, virtualios debeto kortelės)
  • Išskirtiniai planai su papildomomis paslaugomis, tokiomis kaip kelionių draudimas ir pan.
Trūkumai
  • Klientų aptarnavimas yra gana prastas. Atsakymo gali tekti ir ilgiau nei dieną. Nors gerų atsiliepimų po truputį daugėja

Nemokama revolut kortelė VS nemokama Monese kortelė

Revolut Monese
Nemokama Taip, per šią nuorodą Taip, per šią nuorodą
Bekontaktė Taip Taip
ApplePay ir GooglePay Taip Taip
Virtualios debeto kortelės Taip Ne

Revolut mokesčiai

Sąskaitos atidarymo ir išlaikymo mokesčiai

Atsidaryti Revolut sąskaitą nieko nekainuoja. Galite naudotis nemokamu planu.

Nemokama Revolut kortelė ir vėlesni jos mokesčiai

Registruojantis per šią nuorodą, Revolut kortelę gausite nemokamai. Tačiau įprastai šios kortelės užsakymas ir pristatymas kainuoja €5.99. Užsisakant mokamus planus, kortelė pristatoma nemokamai.

Pinigų išgryninimo bankomatuose mokesčiai

Per mėnesį su nemokama revolut kortele galite išsigryninti iki €200/£200 per mėnesį bet kuriame bankomate. Viršijus šią sumą taikomas 2% mokestis.

Pervedimo mokesčiai

Iš savo Revolut sąskaitos į bet kurią kitą tarptautinę banko sąskaitą įprastą pavedimą galite atlikti nemokamai, jei siunčiate pinigus ta pačia valiuta kaip ir gavėjo banko sąskaitos pagrindinė valiuta. Tačiau yra apmokestintas SWIFT pavedimas.

Valiutos keitimo mokesčiai

Šie mokesčiai Revolut visuomet yra tikri, o tai reiškia, jog nėra skirtumo tarp pirkimo ir pardavimo kainos. Tai galioja tiek atliekant tarptautinį bankinį pavedimą, tiek išsiimant pinigus iš bankomato.
Nemokamai galite keisti valiutą iki €6,000/£5,000 per mėnesį, o viršijus šią sumą, taikomas 0,5% mokestis. Savaitgaliais šis mokestis gali būti iki 2%.

Sąskaitos papildymo mokestis

Revolut sąskaitą nemokamai galite papildyti iš savo kito banko kortelės

Nemokama Revolut kortelė - kaip ją gauti?

Revolut kortelės būna Mastercard arba Visa. Tačiau užsisakant pasirinkti vienos arba kitos negalima, todėl jums bus atsiųsta atsitiktinė kortelė. Dažniausiai Lietuvoje pasitaiko Visa Revolut kortelės. Jeigu užsisakysite išskirtinius planus, galėsite rinktis kitokio dizaino korteles, kurios gali būti ne tik plastmasinės, bet ir metalinės.

  • Spauskite čia >> nemokama Revolut kortelė << bei įveskite savo telefono numerį;
  • SMS žinute gausite programėlės atsisiuntimo nuorodą;
  • Paspauskite šią nuorodą ir atsisiųskite Revolut programėlę;
  • Užpildykite visus reikiamus duomenis registracijai. Turėsite nufotografuoti savo tapatybės kortelę arba vairuotojo pažymėjimą bei nufotografuoti savo veidą;
  • Iš savo kito banko kortelės, papildykite Revolut sąskaitą €10. Pinigai bus nuskaityti be papildomo mokesčio ir į sąskaitą ateis po akimirkos;
  • Tada galėsite užsisakyti Revolut korelę nemokamai. Užsakinėdami rinkitės "Standard Delivery";



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą